bloemen-bestellen-dongen-chic

Wil jij ook unieke bloemen?

Bestel je frisse Plukboeket direct bij ChiC Bloematelier.
Wij maken van dagverse bloemen de leukste creaties
met de hipste bloemen van het seizoen!

bloemen-bestellen-dongen-chic

Wil jij ook unieke bloemen?

Bestel je frisse Plukboeket direct bij ChiC Bloematelier. Wij maken van dagverse bloemen de leukste creaties met de hipste bloemen van het seizoen!i

Dit doen wij ook

“De mooiste bloemen van je leven…”

Bloemen kleuren die ene speciale dag waarin jullie de hoofdrol spelen. Wij zorgen ervoor dat bloemen een onvergetelijke en glansrijke bijrol vervullen. Onze ideeën zijn altijd origineel en we doen met liefde een stapje extra om ervoor te zorgen dat het bruidswerk uniek is en helemaal bij jullie past. Het bruidsboeket, de corsages, maar ook de kerk en feestruimte toveren we om tot een bijzonder decor. Ingetogen stijlvol of fantastisch kleurrijk, het kan allemaal. Wij helpen je graag verder met inspiratie in onze winkel.

“Op een dag van afscheid brengen bloemen troost..”

Afscheid nemen van iemand die geliefd was, is zwaar. Dat beseffen wij ons heel goed. Bloemen kunnen de pijn wellicht een beetje verzachten en maken de plechtigheid mooier. Wij zijn specialist in het maken van rouwboeketten, kransen en rouwstukken. En met onze bijzondere bloemencollectie, maken we met heel veel liefde iets speciaals.

“Net echt”

Wil je nóg langer plezier hebben van de bloemen die je bij ons koopt? Kies dan voor iets speciaals uit onze uitgebreide collectie zijden bloemen. En nee, deze zijn bijna niet te onderscheiden van echt! Kom maar kijken en overtuig jezelf.